Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید خال گفت: بهشت زهرا قریب به ۹ ماه است که در بحران به سر می‌برد اما خبر تکمیل ظرفیت بهشت زهرا صحت ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در خصوص خبری مبنی بر تکمیل ظرفیت سازمان بهشت زهرا در برابر حجم زیاد فوتی‌ها در این روزها گفت:  به هیچ وجه چنین خبری صحت ندارد در حالی که بهشت زهرا قریب به ۹ ماه است که در بحران به سر می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن اشاره به توانمندی‌های سازمان بهشت‌زهرا افزود: این سازمان تلاش کرده با برنامه‌ریزی‌های مناسب این بحران را پشت سر بگذارد.

خال تصریح کرد: اگر چه ما ۲۵۰ روز است که در شرایط بحرانی قرار داریم اما همکاران ما در سازمان بهشت‌زهرا از صبح زود تا ساعات خارج از وقت اداری مشغول به کار هستند.

مدیر عامل بهشت زهرا با اشاره به خبر تکمیل ظرفیت بهشت زهرا ادامه داد: اگر این اخبار به این معنا باشد که در این سازمان مشکلی وجود دارد آن را تکذیب کنم اما آیا بدین معنا است که ما در بحران قرار داریم باید بگویم که صحیح ما چندین ماه است که در بحران به سر می بریم.

او از از همشهریان درخواست کرد به جای اهمیت دادن به این قبیل اخبار در فضای مجازی بیشتر به رعایت پروتکل های بهداشتی بپردازند.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا ادامه داد: مدیریت شهری تهران تلاش کرده بهترین تمهیدات را در این خصوص بیندیشد تا هر عزیز داغداری که به این سازمان مراجعه می‌کند از نهایت تکریم و احترام برخوردار شود.

خال اظهار کرد: تاکنون بیش از ۵۰ درصد از متوفی کرونا در سایت کامپیوتری سازمان بهشت زهرا پذیرش شده است و همچنین تمامی پرسنل در حالت آماده باش قرار دارند و ستاد بحران نیز تشکیل شده است.

او با اشاره به تعداد ۲۰۰ نفر فوتی روزانه کرونا در تهران گفت: در حال حاضر حدوداً ۱۵۰ نفر به فوتی‌های تهران افزوده شده است و در نتیجه کار مضاعفی، دو برابر نیرو،امکانات و تجهیزات بیشتری را می‌طلبد.با تمام این تفاسیر سعی کردیم که تمامی عزیزان داغداری که به ما مراجعه می‌کنند از احترام ویژه‌ای برخوردار شوند.

مدیر عامل سازمان بهشت زهرا ادامه داد: ما یک سازمان بدون تعطیلی هستیم و در چند ماه اخیر تمامی پرسنل بدون تعطیلی در روزهای اعیاد، مناسبت ها و ... مشغول به فعالیت بودند.

او درخصوص محدودیت‌های اعمال شده در ورودی‌های بهشت زهرا افزود:  محدودیت های اعمال شده برای آن مدت مشخص بود  در حال حاضر از ۱۶ درب بهشت زهرا ۱۴ در به آن بسته است و فقط درب باب شهدا و درب باب زهرا باز است  اما ما عاجزانه از مردم می‌خواهیم که تنها در موارد تدفین به بهشت‌زهرا رجوع کند و دیگر موارد از ورود به بهشت زهرا ممانعت کنند.

خال تصریح کرد: بهشت زهرا یک سازمان خدماتی است و تعطیلی کامل آن تحت هیچ شرایطی ممکن نیست.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا در خصوص طرح ارائه تعداد مشخص کارت به خانواده های داغدار برای محدودیت حضور در بهشت‌زهرا گفت:  در حال حاضر با توجه به بازرسی‌های میدانی که از بهشت زهرا صورت گرفته است ما شاهد این موضوع بوده‌ایم که خود خانواده‌ها بیشتر ۱۰ یا ۱۲ نفر به این سازمان برای مراسمات خود حضور پیدا نمی‌کنند.

او ادامه داد شهروندانی که نمی‌توانند سوم بگیرند و نه  هفتم و نه چهلم و در واقع سوگواران خموش هستند. ولی باید در حین مراجعه به این سازمان با حداقل افراد مراجعه کنند تا بتوانند از خدمات نیز بهره مند شوند.

خال با اشاره به خستگی کادر درمان و همچنین پرسنل سازمان بهشت زهرای تهران از مردم در خواست کرد: تا با رعایت پروتکل های بهداشتی باری از دوش این افراد بردارند. به طور مثال در فروردین‌ماه که ما ۱۱۹ فوتی در تهران داشتیم با رعایت پروتکل های بهداشتی و تعطیلی های کامل باعث شد این عدد در اردیبهشت ماه به ۹ برسد.

او ضمن تشکر از نیروهای جهادی بیان کرد: مردم خیالشان راحت باشد ما هیچ مشکلی در بهشت‌زهرا نداریم اما این به معنا نیست که مردم دست از رعایت پروتکل های بهداشتی بردارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهشت زهرا فوتی های کرونا سعید خال رعایت پروتکل های بهداشتی سازمان بهشت زهرا تکمیل ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن

 به گزارش اتاق خبر به نقل از عرشه آنلاین :گزارش‌های رسمی نشان می‌دهد تعداد مستاجران در کشور به یک‌سوم رسیده است. این در حالی‌ست که تورم بازار اجاره و مسکن هر روز در روند صعودی پیشروی می‌کند و این موضوع در آینده به بحرانی بزرگ دامن خواهد زد.

، آسیب‌های ناشی از تحریم‌های اقتصادی که علیه یک کشور شدت می‌گیرد، آثار خود را تنها در یک عرصه نشان نمی‌دهد. این تحریم‌ها در ایران نیز سالهاست در تار و پود اقتصاد تنیده‌ و سرنوشت تمام حوزه‌های آن را تحت تاثیر خود قرار داده است.

یکی از اصلی‌ترین این حوزه‌ها مسکن است که به‌ویژه از سال ۱۳۹۷، افزایش قیمت افسارگسیخته‌ای را تجربه کرده است. این تورم قیمتی نیز خود، عرصه مسکن را از چند بعد متفاوت تحت فشار گذاشته است، به‌گونه‌ای که در یکی از سیاه‌ترین دوره‌های خود به‌سر می‌برد.

اپیزود اول؛ تورم مسکن و ناامیدی مردم از صاحبخانه شدن

تورم صعودی مسکن طی سال‌های اخیر در حالی اتفاق افتاده که قدرت اقتصادی مردم، از آن، جا مانده است؛ در نتیجه مسکن برای تعداد زیادی از خانوارها در سراسر کشور تبدیل به رویایی دست‌نیافتنی شده است. به‌گونه‌ای که تعداد معاملات نسبت به ‌سال‌های گذشته افت چشمگیری را تجربه کرده است.

سیاست‌های انقباضی دولت در سال ۱۴۰۲ نیز به این موضوع دامن زده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی، تعداد معاملات از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ حدود ۷۵ درصد افت داشته است. کارشناسان می‌گویند ضربه‌ای که این رکود بر بدنه بازار مسکن وارد کرده، کاری‌تر از ضربه افزایش قیمت در سال‌های اخیر بوده است.

اپیزود دوم؛ رکود در معاملات مسکن و یاس سازندگان 

قیمت مصالح ساختمانی و افزایش هزینه‌های ساخت مسکن در سال‌های اخیر، حاشیه سود انبوه‌سازان را کاهش داده است. این موضوع در کنار نبود مشتری و کاهش قدرت اقتصادی مردم باعث شد انبوه‌سازان عطای ساخت و ساز را به لقای آن ببخشند و خود را از این صنعت کنار بکشند.

در نتیجه اکنون بازار مسکن، هم از سمت عرضه و هم از سمت تقاضا با مشکل مواجه است و از هر سو که به آن نگریسته شود جز سیاهی رنگی نیست!

اپیزود سوم؛ رشد تورم در بازار اجاره و نگرانی مستاجران

قیمت مسکن علاوه بر تاثیری که بر عرضه و تقاضا دارد به‌طور مستقیم بر بازار اجاره نیز موثر است. تورم در این دو بازار، موازی با یکدیگر حرکت می‌کند و هرگاه سرعت قطار رشد قیمت در بازار مسکن شدت بگیرد، بازار اجاره را نیز به‌دنبال خود خواهد کشید.

آماری که دنیای‌اقتصاد به تازگی منتشر کرده نشان می‌دهد، روند رشد اجاره‌‌بهای مسکن، هم در تهران و هم در کشور از «ورود بازار اجاره‌‌ به عصر جدید» حکایت می‌کند؛ سال گذشته هزینه اجاره‌‌نشین‌‌ها در کشور، نزدیک به ۴۰‌ درصد (۳۹.۶ درصد) نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش پیدا کرد و در تهران نیز تورم اجاره، نرخ ۵۲ را به ثبت رساند که هر دو نرخ، «رکورد رشد سالانه اجاره‌‌بها» در تاریخ ثبت آمارهای اجاره، محسوب می‌شود.

بر اساس آمارهای مورد اشاره، مشخصه اصلی این دوره از بازار اجاره مسکن که به صورت محسوس از اواخر دهه ۹۰ –به طور دقیق از سال ۹۹، یعنی دو سال پس ‌‌از شروع جهش قیمت مسکن- شکل گرفته، «پوست‌‌اندازی تورم اجاره» است.

در فاصله سال‌های ۱۳۹۷ تا پایان ۱۴۰۲، میانگین نرخ رشد سالانه اجاره‌‌بها در کشور سه برابر نرخ سال‌های ۹۰ تا پایان ۹۶ بوده است. در شهر تهران نیز همین شاخص یعنی میانگین تورم سالانه اجاره به ۴ برابر قبل رسید. این در حالی‌ست که با کوتاه شدن دست مردم از خرید خانه هر روز نیز به تعداد مستاجران در کشور افزوده می‌‌شود.

داده‌های مرکز آمار ایران نشان از آن دارد که از دهه ۳۰ خورشیدی نسبت مالکان مسکن به مستأجران به صورت مداوم در حال افزایش بوده است. این روند از دهه ۷۰ شیب نزولی گرفته و اجاره‌نشینی به سرعت رشد کرده است؛ تا آنجا که در حال حاضر نزدیک به یک‌سوم جمعیت کشور و بیشتر از نیمی از تهرانی‌ها مستأجر هستند.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در سال ۱۴۰۳ قیمت مسکن روندی صعودی را طی کند و در مقابل، تورم اجاره نیز مسیری افزایشی پیش رو داشته باشد. 

حالا باید دید در آینده چه بر سر قشری خواهد آمد که دیگر با شرایط فعلی توانی برای خرید مسکن ندارند و در مقابل اجاره یک خانه حداقلی نیز هر روز برای آنها سخت‌تر می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند